DEATHCREW FESZTIVÁL

SZABÁLYZAT

2018. május 10. - deathcrew

SZABÁLYOK ÉS TUDNIVALÓK:

- A fesztivál nem tudja biztosítani a jó időjárást. A színpad fedett lesz, de a szervezők megváltoztathatják a kiírt programok időpontját, az ebből adódó műsorváltozásról tájékoztatnak. Tartós eső esetén a koncertprogram zárt sörsátorba kerül át. Az esetleges viharkárokért a szervezők nem vállalnak felelősséget!

- A víz a fesztivál környékén ivásra alkalmatlan, illetve anyagi okokból korlátozott, ezért a fesztiválozók kerüljék a pazarlását. Üvegpoharak helyett ajánlott az újrahasznosítható műanyagpohár.

- Éttermek/Kocsmák a városközpontban találhatók, illetve kisebb utcákban elszórva, amik többnyire este tízig tartanak nyitva. Étkezdékről, kocsmákról a szervezők is igyekeznek információt adni.

- Vásárlás. A városban több abc és szupermarket található köztük Spar, Tesco, Penny Market, Coop. A központban több üzlet is található, újságárus, lottózó, nemzeti dohányboltok stb.

- Több különböző bank készpénz-automatái szintén a városközpontban találhatók.

- Autóparkolás a fesztivál környezetében lehetséges. A szervezők nem vállalnak felelősséget az esetleges sérülésekért: karcolások, törések a járművön.

- Minden fesztiválozó vállalja, hogy a rendezvény során esetlegesen fénykép vagy videó készül róla. A képanyag felhasználásra kerülhet a szervezők reklámanyagaiban, illetve zenekari- és magánvideókban. Ezzel kapcsolatban semmiféle utólagos jogi igénynek és reklamációnak helye nincs.

- KULLANCSVESZÉLY! A Nyírségre jellemzően a fesztiválterületen is érvényben van a kullancsveszély! Mindenki ennek megfelelően készüljön kullancs (és szúnyog) riasztóval, a kellemetlenségek elkerülése végett!

- Elveszett és talált tárgyak. Talált tárgyakat a bejáratnál található információs sátorban különítjük el, esetlegesen ott lehet érdeklődni. Az információs sátor azonban nem értékmegőrző. Értékmegőrzésre nincs lehetőségünk!

- Sátorozni a legelső naptól a legutolsóig van lehetőség.

- Korlátozott mértékű étel- és italárusítás saját nyitvatartási rendben lesz a fesztiválterületen. Itt lehet pluszban vásárolni vizet, alkoholos, alkoholmentes üdítőket és rágcsálnivalókat, gyors-ételeket.

- Konnektort, áramforrást nem tudunk biztosítani, mindenki ennek megfelelően érkezzen feltöltött telefonnal, fényképezővel, kamerával, stb.

- Szemét – kérjük, ne hagyd a szemeted a fesztiválterületen, illetve az utcákon – a területen lesznek kihelyezett szemetesek. Tilos a cigarettacsikkeket a földön szétdobálni.

- Tűz. Tüzet gyújtani sütéshez, főzéshez csak a kijelölt területen szabad.

- Állatok: Kutyák tartózkodhatnak a fesztiválterületen, viszont kizárólag pórázon, míg a harapósabb, nagyobb kutyáknál kötelező a szájkosár. Kérjük, ezek mellett folyamatosan figyeld kisállatodat: a fesztiválterületen lovak is vannak, akik félnek a kutyáktól. A baj elkerülése érdekében, ne hagyd elbóklászni kedvenced. Mindezek mellett tilos az állatoknak a toalettben tartózkodniuk. A tulajdonosoknak el kell távolítani a kutya ürülékét a fesztivál területéről. A tulajdonosok teljes felelősséget vállalnak kutyájuk viselkedéséért.

- Az alkoholfogyasztás megengedett a fesztiválterületen belül azonban a pultosok megtagadhatja a kiszolgálást azoktól, akik túl sokat fogyasztottak.

- Kérjük a fesztivál szomszédságában lévő kempingezőket tekintetbe véve a kinti területeken ne zajongjunk. A rendőrség folyamatosan megfigyelés alatt tartja a fesztiválterületet így az esetleges zavargások ellen felléphetnek. Kábítószer használata szigorúan tilos.

- Az épületekre és eszközökre a fesztiválon és a fesztivál területének közelében firkálni, graffitizni, tag-gelni szigorúan tilos!

- WC-k & zuhanyzók – Mobil WC-ket idén is igyekszünk biztosítani. Kérjük, tartsátok ezeket tisztán, baj esetén keressétek a szervezőket. Zuhanyzási lehetőség a fesztiválterületen nincs, azonban a fesztivál szomszédságában lévő Sárkány Wellness- és Gyógyfürdő szolgáltatásait (beleértve a zuhanyzókat is) 50%-os kedvezménnyel vehetik igénybe a fesztiválos karszalaggal rendelkező vendégeink.

- Tilos felásni a területet, forró, sós vagy szennyezett folyadékot kiönteni a fesztivál területén, vécézni csak a kijelölt WC-k-be lehet.

- Tilos kiskorúaknak, kísérő nélkül megjelenni a fesztiválterületen!

- SZIGORÚAN TILOS a fesztiválterületre kést, lőfegyvert, vagy egyéb fegyvernek használható tárgyakat behozni!

Ha belépsz a fesztiválterületre, azt jelenti, hogy elfogadod a szabályokat és be is tartod ezeket. A szabályok megszegése a fesztiválterületről való kitiltáshoz vezet!

A bejegyzés trackback címe:

https://deathcrewfestival.blog.hu/api/trackback/id/tr5013906648
süti beállítások módosítása