DEATHCREW FESZTIVÁL

LAST MINUTE KONCERTINFÓ!

2018. augusztus 07. - deathcrew

Periscope @ DeathCrew fesztivál
2018. Augusztus 16. (csütörtök) 21.00-21.40

periscope_nagy.jpg

Biztosan sokaknak feltűnt, hogy a nulladik napi programban volt egy kérdőjeles fellépő. Arra az időpontra egy vadonatúj nyírbátori zenekar fellépése volt betervezve ex-Annewhybee és ex-Drow tagokkal, azonban a bemutatkozókoncertünkre még várnotok kell. Úgy gondoltuk, hogy a megüresedett helyre egy másik környékbeli zenekarnak biztosítunk fellépési lehetőséget, ezért idén visszatér a DeathCrew fesztiválra a pócspetri/ófehértói Periscope.

A srácok először 2016-ban mutatkoztak be nálunk, amikor II. helyezést értek el a tehetségkutatónkon. Azóta is töretlenül nyomják a tőlük megszokott kompromisszummentes, pörgős punk-rock számaikat, pop/grunge hatásokkal. A fellépéseiken a saját szerzemények mellett feldolgozásokra is számíthattok. Ha egy jó bulival akarjátok indítani az idei DeathCrew fesztivált, ne hagyjátok ki ezt a koncertet!

A bejegyzés trackback címe:

https://deathcrewfestival.blog.hu/api/trackback/id/tr4314166547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása